Limba română
violetadelrocio
2015-10-29 10:44:24
Facei o compunre cu titlul,,semnele de punctuati",in care semnele de punctuatie sunt personajele principale Va rog frumos va rog va rog frumos repede!
Răspunsuri la întrebare
tomamario05
2015-10-29 16:19:02

Semnele de punctuatie singurele semne de punctuatie sunt cele despre care ni s-a povestit la scoala!Nu sunt multe,sunt pline de logica,sunt usoare...sunt foarte dragute! Se plimba mereu in orasul Abecedar fiindc acelea mari si tari.  Toata lumea le subestimeaza,spunand ca sunt dificile si ca merita respectate.Nu stiu daca este asa sau nu,fiindca multi nu le respecta! Insa cred ca sunt norocoasa ca le stiu!Tot ce invat la scoala imiva fi de folos in viitorul meu,o poarta catre o lume nestiuta. Asa ca fiti buni,copii,fiindca ele pot sa ne rezerve viitorul!Literatura,la urma urmei,a fost inventata cu un scop,nu?

Cozmaiulian12
2015-10-29 16:20:17

Semnele de punctuatie Sunt la scoala .O sa dam un test cu semnele de punctuatie ,dar nu am invatat.In ora de romana am adormit si am avut cel mai ciudat vis : Eram acasa si invatam la romana.Dintr-o data s-a auzit un zgomot ,m-am dus afara sa vad de unde vine zgomotul.Afara erau SEMNELE DE PUNCTUATIE !!!!!!!Ma urmareau ca nu am invatat. Prima oara am vorbit cu punctul ,chiar daca imi era frica .El mi-a zis : -De ce nu m-a invatat ?! - Imi pare rau ! - Nu o sa te m-ai las niciodata sa ma folosesti ! -Nici eu ! spuse semnul intrebarii. Celelalte semne de punctuatie s-au intors cu spatele suparate ca nu le-am invatat. Dupa ce m-am trezit am inteles ca sunt importante semnele de punctuatie si ca mereu trebuie sa invat .

Adăugați un răspuns