Limba română
miramiruta
2015-11-06 07:31:24
Imaginează-ți că ești pentru o zi o prințesă. Scrie in jurnal cum ar arata o asemenea zi. Am nevoie de 7-10 rânduri, vă rog.
Răspunsuri la întrebare
rikisirena1
2015-11-06 10:40:03

O zi din viata un printese Astazi eu am fost in vizita la mama mea si am mai vizitat astazi o multime de lucruri cu mama mea de ex: am fost la un prinț foarte frumos . El era foarte grijului de tatal lui deoarece era bolnav foarte rau eu si cu mama mea am pregatit masa regală . peste putin timp am mers la regatul meu a fost cea mai frumoasă zi . sper ca te-am ajutat.

madammagda2000
2015-11-06 10:41:18

Draga jurnalule, Azi pentru prima data am fost si eu o printesa pe care am visat-o mereu sa fiu,Alba-Ca-Zapada. A fost asa de frumos sa fiu Alba-ca-Zapada, dar la inceput nu prea a fost asa frumos pentru ca mama mea vitrega a pus pe un vanator sa ma rapeasca, dar vanator milos nu ma rapit. Eu am fugit repede in padure si am dat peste o casuta , am intrat inuntru dar nu iera nimeni , si ma luat somnul si am adormit intr-un pat , acolo erau 7 paturi , dar am ales unul mai confortabil . Locuitori acestei case care am adormit in ea , cand au venit acasa m-au vazut si m-au lasat sa dorm pana ma drezesc , cand m-am trezit iei erau langa mine si se uitat la mine. A doua zii ei se duceau sa mineze si eu am ramas singurica in casa si a venit o babuta care vroia sa-mi dea un mar , dar marul era otravit , si cand au venit pitici acasa m-au vazut si m-au salvat , si c-am acesta poveste sa intamplat de o gramada de ori cu bunicuta aceeia. Si pana la urma ma omorat de tot ce pitici nu putea sa-mi faca nimic, si m-au pus in sicriu,dar a venit un print si ma sarutat , si m-am trezit. A fost asa frumos , as vrea sa fiu mereu o printesa.!

Adăugați un răspuns